понеділок, 11 квітня 2022 04:36

Рашисти викрали овочі у тварин

Рашисти викрали овочі у тварин
Росіяни вкрали овочі у в зоопарку в Харкові. Фото: feldman_ecopark

Військові "великої та непереможної" російської армії викрали з зоопарку на Харківщині овочі, що призначалися для годування тварин.

Про "героїчний" вчинок загарбників повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Національної поліції у Харківській області Володимир Тимошко.

"Жителі Московії, ви дно. Ви велика територія з дуже маленьким мозком і повною відсутністю почуттів, крім почуття вічного голоду. Ви навіть тварин обікрали, не погребували морквою, буряком, капустою. Ви чуєте? Морквою і капустою", - написав Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу загинуло 10 цивільних людей через обстріли на Харківщині - Синєгубов

Також начальник Національної полії оприлюднив заяву директора ГО "Фельдман-Екопарк" Віталія Ільченко про те, що росіяни таємно вкрали їжу, а саме моркву, капусту та інші продукти харчування загальною вартістю 50 тис гривень, які були заготовлені для годування тварин, які утримувалися в Екопарку.

Наразі поліцією відкрите кримінальне провадження за фактом крадіжки.

Декількох тварин з харківського "Екопарку" перевезли до Дніпра. Їх вдалось вивезти під обстрілами. Ведмеді поїдуть на Синевір, леви – на Київ, частину розміщуємо на території цирку, та будемо транспортувати далі, зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Зараз ви читаєте новину «Рашисти викрали овочі у тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі