понеділок, 31 жовтня 2022 10:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетні удари по Україні: в ОВА терміново звернулися до жителів Київщини

Ракетні удари по Україні: в ОВА терміново звернулися до жителів Київщини
У Київській області попереджають про тривалі відключення світла. Фото: glavcom.ua

Через масовані російські обстріли у Київській області є пошкодження енергетичної інфраструктури.

Без світла вже залишилася частина регіону. Енергетики працюють над ліквідацією наслідків. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські удари по Хмельницькій та Чернівецькій областях – є руйнування

За його словами, в регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії.

"Підготуйтесь до тривалої відсутності електрики. Попередньо є один потерпілий, інформацію уточнюємо. Також є руйнування приватних будівель. Усіх, до кого не застосовувуються відключення світла, закликаю економно використовувати електроенергію", ‒ наголосив Кулеба.

Уранці 31 жовтня російські окупанти завдали удару по Києву та Київській області. Інформацію про "приліт" у столиці підтвердив міський голова Віталій Кличко в Telegram. За його словами, атаки зазнали об'єкти критичної інфраструктури. Частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють.

31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об'єктах критичної інфраструктури України. Із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95 та Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області, повідомили у командуванні Повітряних сил ЗСУ. Із них 44 ракети вдалося збити.

Зараз ви читаєте новину «Ракетні удари по Україні: в ОВА терміново звернулися до жителів Київщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі