пʼятниця, 29 грудня 2023 08:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Києву: повідомили про наслідки
Оновлено
11

У Шевченківському районі столиці, за попередніми даними, є пошкодження житлового будинку.

Там також виникло загоряння на території гаражів. Про це повідомив голова Київської МВА Сергій Попко.

За його словами, у Святошинському районі зафіксовано загоряння житлового багатоповерхового будинку. На іншій локації є загоряння припаркованих автомобілів.

Росія 29 грудня вдарила ракетами по Києву
Фото: t.me/mvs_ukraine
Росія 29 грудня вдарила ракетами по Києву
Росія 29 грудня вдарила ракетами по Києву
Росія 29 грудня вдарила ракетами по Києву
Росія 29 грудня вдарила ракетами по Києву

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові знову прогриміли вибухи: повідомляють про пожежі та постраждалих

"Попередньо, один потерпілий. У Подільському районі є загоряння на території складських приміщень. Попередньо багато постраждалих. Інформація оновлюється і уточнюється. У Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях", - зазначив Попко.

Він додав, що у Подільському районі є руйнування на території нежитлової забудови. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

За словами міського голови Віталія Кличка, на цей час відомо про сімох госпіталізованих у столиці. П′ятеро із них- у Шевченківському районі.

"Медики працюють на місці виклику", - зазначив Кличко.

Оновлено на 9:00

Орієнтовно троє людей ще перебувають під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі. Трьох людей дістали. Пошуково-рятувальна операція триває, повідомив Віталій Кличко.

Оновлено на 9:07

У Дарницькому районі на території приватного сектора зафіксовано пошкодження будинку. Без займання. Інформація щодо потерпілих з`ясовується, повідомили у КМВА.

Оновлено на 9:17

У Києві всі необхідні служби працюють на місцях російських ударів, повідомили в МВС України.

"Унаслідок ворожого обстрілу уламками пошкоджено будівлі у Святошинському, Дарницькому, Подільському та Шевченківському районах столиці. На місці працюють наряди поліції, слідчі, криміналісти, рятувальники ДСНС. Перебувайте в укриттях до отримання повідомлення про відбій повітряної тривоги", - йдеться у повідомленні.

В Україні вранці 29 грудня знову оголосили про ракетну небезпеку. Зафіксовано пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС.

За даними моніторингових пабліків, сім бортів ТУ-95мс пустили ракети з району Каспію. Ще чотири борти ТУ-95мс - з району аеродрому Енгельс.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Києву: повідомили про наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі