середа, 18 жовтня 2023 07:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракета влучила в багатоповерхівку: подробиці смертельного обстрілу Запоріжжя
27

Під завалами можуть перебувати ще троє мешканців будинку
Фото: t.me/kurtievofficial
Під завалами можуть перебувати ще троє мешканців будинку
Під завалами можуть перебувати ще троє мешканців будинку
Під завалами можуть перебувати ще троє мешканців будинку
Під завалами можуть перебувати ще троє мешканців будинку

У ніч проти 18 жовтня російські терористи завдали шести ракетних ударів по Запоріжжю.

Одна з ракет влучила в житловий багатоповерховий будинок у середмісті. На місці працюють відповідні комунальні служби, повідомив у середу голова Запорізької військової адміністрації Юрій Малашко в Telegram.

"На цей час відомо про двох загиблих і чотирьох постраждалих. Ще три людини вважаються зниклими безвісти. Частково зруйновано квартири у двох підʼїздах будинку. Людям продовжують надавати допомогу у комунальних автобусах, наметі міської ради та найближчому пункті незламності", - написав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв о 5:00.

Росіяни обстріляли Запоріжжя ракетами С-300. Одна поцілила в багатоповерхівку, а інша - позаду неї. Щодо місця влучання інших ракет наразі інформації немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зранку в окупованому Криму пролунали потужні вибухи

"Правоохоронні органи шукають, де саме це було, але звернень поки що не було", - додав Малашко.

Триває пошуково-рятувальна операція.

Один із мешканців пошкодженого під'їзду розповів кореспондентам "Суспільного", що ракета влучила у сусідську квартиру. Там проживало молоде подружжя. Наразі їх шукають під завалами.

Також у Запорізькій міськраді повідомили про тимчасове закриття руху тролейбусів та автобусів по проспекту Соборному, на ділянці від площі Свободи до площі Транспортної. Тимчасово припинили рух трамваїв на вокзал "Запоріжжя-1" та у напрямку вул. Іванова.

На місці терористичної атаки росіян тривають пошуково-рятувальні роботи. Мешканців будинку евакуйовано. Усім буде надано тимчасове житло.

Зараз ви читаєте новину «Ракета влучила в багатоповерхівку: подробиці смертельного обстрілу Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі