пʼятниця, 02 серпня 2024 23:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Робота йде". Буданов висловився щодо знищення Керченського мосту

"Робота йде". Буданов висловився щодо знищення Керченського мосту
Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов не виключив, що Кримський міст буде зруйнований у найближчі місяці. Фото: eastnews.ua

Кримський міст може бути зруйнований у найближчі місяці.

Для цього є всі передумови. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Україна може знищити Кримський міст - експерт розповів

"Усі працюють і над дальніми ударами, і над цим (знищенням Керченського мосту – Gazeta.ua). Це все потребує, скажімо так, вирішення комплексного. Робота йде", – повідомив він.

На уточнююче запитання про те, чи може Кримський міст зникнути у найближчі кілька місяців, очільник ГУР сказав: "Я б теж хотів цього. Якщо так на найближчий час подивитися, то шанси є".

Українські захисники вже кілька разів вражали Кримський міст, внаслідок чого він зазнав серйозних пошкоджень.

На цьому фоні логістика ворога була порушена - він не міг доставляти мостом озброєння на півострів і почав шукати обхідні шляхи. Зокрема, зброю та спорядження почали перекидати за допомогою поромів.

У липні російські окупаційні війська стягнули близько 30 барж під незаконно збудований Кримський міст, аби захистити його від можливої атаки морських дронів.

Зараз ви читаєте новину «"Робота йде". Буданов висловився щодо знищення Керченського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі