середа, 06 березня 2024 13:10

П'ятьох ухилянтів зловили на старті запливу через Дністер до Молдови

П'ятьох ухилянтів зловили на старті запливу через Дністер до Молдови
Прикордонники затримали п'ятьох осіб на старті запливу через Дністер. Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники затримали п'ятьох ухилянтів на старті запливу через Дністер до Молдови.

Пʼятьом порушникам не довелося долати Дністер, звітує офіційний Telegram-канал Держприкордонслужби України.

"Трьох мешканців Київської та Харківської областей затримав прикордонний наряд на службовому катері на старті запливу. Ще двох імпровізованих плавців виявили на березі річки. Вони якраз одягали гідрокостюми та готувалися перепливати Дністер, щоб потрапити до Молдови". - сказано в повідомленні 6 березня.

На чоловіків склали протоколи про адмінправопорушення. Справи скеровано до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У горах поблизу кордону знайшли тіло ухилянта

Служба безпеки запобігла втечі до невизнаного Придністров'я агента РФ, який збирав розвіддані про Сили оборони на східному фронті.

Після виконання ворожого завдання на Донеччині зловмисник виїхав до Вінницької області, з якої намагався "евакуюватися" з України, повідомляє прееслужба СБУ.

Правоохоронці затримали фігуранта, коли він готувався перетнути прикордонну річку, використовуючи гідрокостюм і ласти. Затриманим виявився мешканець Дніпропетровщини, який в середині "нульових" закінчив московський державний університет і здобув диплом юриста. Під час навчання чоловік потрапив у поле зору російської спецслужби. Після випуску з російського ВНЗ та повернення в Україну він не здійснював розвідувальної активності на користь Росії.

Зараз ви читаєте новину «П'ятьох ухилянтів зловили на старті запливу через Дністер до Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі