пʼятниця, 16 жовтня 2020 18:01

П'яний водій влаштував смертельну аварію й заявив про викрадення авто

П'яний водій влаштував смертельну аварію й заявив про викрадення авто
На Одещині житель Березівського району скоїв смертельну ДТП і втік. Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області нетверезий 41-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Пасажир на передньому сидінні помер миттєво. Водій із місця аварії втік. А коли його знайшли, заявив про викрадення авто.

Аварія сталася на закругленій ділянці дороги Семихатка - Березівка, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Про ДТП повідомив інший водій. На місці поліцейські виявили розбите авто й мертвого чоловіка в салоні. Водія за пів години поліцейські затримали в нього вдома. Він ішов пішки три кілометри з пошкодженою ногою. Спочатку господар стверджував, що його побили біля воріт будинку, а автомобіль нібито викрали. Чоловіка в медзакладі оглянули лікарі та перевірили на вміст алкоголю в крові. Результат показав 1,51 проміле за допустимої норми 0,2", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збив дитину і поїхав далі: 82-річний водій утік з місця аварії

З'ясувалося, що на момент аварії в авто на задньому сидінні були ще 3 пасажирів, двоє з них – підлітки. Всі отримали незначні ушкодження.

Підозрюваного затримано, а за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. За скоєне фігуранту загрожує позбавлення до 8 років за ґратами.

У Харкові, на окружній дорозі по проспекту Московському, автомобіль на великій швидкості збив 21-річного чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Потерпілий від отриманих травм загинув на місці. А водій утік. Його затримали згодом.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій влаштував смертельну аварію й заявив про викрадення авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі