пʼятниця, 23 вересня 2011 16:33

П'яні хлопці переодяглися в міліціонерів і вимагали гроші

П'яні хлопці переодяглися в міліціонерів і вимагали гроші

20-річний Сергій, житель с. Чаусове Миколаївської області, запізнився на потяг сполученням "Одеса-Сімферополь" і вирішив провести ніч на вокзалі. У 3 год. 30 хв., коли він сидів на зовнішніх сходах вокзалу, до нього підійшли два хлопці в цивільному одязі і, представившись працівниками міліції, стали вимагати показати документи і назвати місце проживання.

При цьому лжеміліціонери, будучи явно в нетверезому стані, показали посвідчення в червоній обкладинці і називали один одного "товариш лейтенант" і "товариш старший лейтенант".

Сергій пригадав, що зараз у працівників міліції пластикове посвідчення і попросив показати документ ще раз, на що у відповідь почув нецензурну лайку.

Коли самозванці побачили, що з кишені Сергія стирчить гаманець, хотіли непомітно його витягнути, хлопець, злякавшись за своє здоров'я і майно, втік до будівлі залізничного вокзалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Черкас не дає міліції грошей на бензин

Потерпілий заявив про подію до чергової частини лінійного відділу на ст. Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці працівники карного розшуку "по гарячих слідах" затримали лжеміліціонерів.

Свою поведінку хлопці пояснюють тим, що відзначали день народження свого товариша, випили зайвого і хотіли пожартувати, щоб незнайомий хлопець пригостив їх пивом.

За даним фактом проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «П'яні хлопці переодяглися в міліціонерів і вимагали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі