середа, 21 вересня 2011 20:12

"За нинішню зарплату міліція не буде захищати владу" - Москаль

"За нинішню зарплату міліція не буде захищати владу" - Москаль

За нинішню зарплату працівники міліції не будуть захищати владу.

Таку думку висловив народний депутат України з фракції "НУ-НС" Генадій Москаль, коментуючи збільшення фінансування МВС.

"Вчорашній нечисельний мітинг афганців, чорнобильців, дітей війни, пенсіонерів МВС, СБУ, військовослужбовців показав, що міліція деморалізована, і фактично була на боці мітингувальників. Вона не чинила ніякого супротиву щодо прориву мітингувальників до Верховної Ради, тому що закон зачіпає і їхні інтереси: скасовує всі пільги, які вони мали згідно з Законом України "Про міліцію". І фактично вони були солідарні з мітингувальниками", - запевнив політик.

Москаль переконаний, що за 1200 гривень, які отримують працівники "Беркута", патрульно-постової служби, вони не будуть захищати владу при будь-якому технічному оснащенню.

"Це вчора було показано перший раз, що міліція стоїть на боці протестувальників", - наголосив парламентарій.

Нагадаємо, у вівторок вранці під будівлею Верховної Ради на мітинг проти прийняття законопроекту №9127 "Про гарантії держави щодо виконання рішень судів" зібралися чорнобильці й ветерани війни в Афганістані. Згодом вони прорвали міліцейський кордон і намагалися зламати вхідні двері до парламенту, але міліція перешкодила цьому та відтіснила протестувальників від дверей Ради.

Зараз ви читаєте новину «"За нинішню зарплату міліція не буде захищати владу" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі