неділя, 15 жовтня 2023 14:32

Путін зробив заяву про війну з США

Путін зробив заяву про війну з США
США готуються до війни із Росією та Китаєм, заявив російський дикттатор Володимир Путін. Фото: AP

США готуються до війни із Росією та Китаєм.

Водночас РФ хоче миру. Таку заяву зробив російський диктатор Володимир Путін.

"Ми всі готуємося до війни, ми всі готуємося, бо дотримуємося стародавнього принципу: хочеш миру - готуйся до війни. Але ми виходимо з того, що ми хочемо миру, але якщо вони хочуть воювати з Росією, то це зовсім інша війна", - сказав він.

Окрім того, очільник Кремля цинічно порівняв війну в Україні, яку ведуть його війська, та в Ізраїлі. Він заявив, що його "СВО" - це зовсім інше, ніж зараз відбувається на Близькому Сході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін - диктатор: ПАРЄ ухвалила резолюцію

"Це не проведення СВО. Ви подивіться на Близькому Сході. Хіба там спеціальна військова операція? Хіба можна порівняти. А якщо говорити про війну з великими ядерними державами, то це інша історія зовсім".

Путін заявив, що не думає, що людям при здоровому глузді це може спасти на думку.

"Якщо вона приходить, то це змушує нас тільки насторожуватися. Тим більше, воювати відразу і з Росією, і з Китаєм. Нісенітниця, звичайно", - впевнений диктатор РФ.

Вранці у суботу, 14 жовтня, палестинське терористичне угруповання ХАМАС привітало позицію російського диктатора Володимира Путіна щодо війни бойовиків проти Ізраїля.

Терористи також задоволені "невтомними зусиллями Росії" у контексті війни. Про це повідомляє CNN з посиланням на заяву терористів.

ХАМАС наголосив, що цінує позицію Путіна щодо "сіоністської агресії проти нашого народу" і його неприйняття облоги Сектора Гази, припинення постачання гуманітарної допомоги і "нападів на безпечне цивільне населення".

Зараз ви читаєте новину «Путін зробив заяву про війну з США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі