понеділок, 29 серпня 2011 13:03

Психічно хворий намагався перевезти дітей через російсько-український кордон

Психічно хворий намагався перевезти дітей через російсько-український кордон

На пропускному пункті Нехотєєвка в Білгородській області затримали чоловіка, який спробував в таємниці від колишньої дружини провезти через російсько-український кордон трьох своїх дітей. Про це повідомив керівник прес-служби прикордонного УФСБ Росії по Бєлгородській та Воронезькій областях Дмитро Жуков.

За його словами, батько, що перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері в московському Південному Бутово, викрав своїх трьох дітей восьми, дванадцяти і тринадцяти років у колишньої дружини для того, щоб вивезти за кордон на машині.

"Чоловіка затримали після того, як найстарший дитина вискочив з машини і звернувся до прикордонників з проханням повернути їх назад до мами в Москву. Хлопчику вдалося це зробити в той момент, коли батько вийшов з автомобіля для оформлення документів", - зазначив Жуков.

Виявилося, що колишня дружина на той момент вже більше доби розшукувала дітей. Відповідну заяву написала в поліції.

"Чоловіка відразу затримали. Однак, після того, як з'ясувалося, що викрадач є справжнім батьком усіх трьох дітей, його довелося відпустити. Він відразу виїхав на територію України", - повідомили прикордонники.

Діти, за його словами, спочатку були перевезені у відділення поліції. Потім за ними приїхала їхня мати і забрала додому.

Зараз ви читаєте новину «Психічно хворий намагався перевезти дітей через російсько-український кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі