вівторок, 20 жовтня 2015 13:09

Противник не стріляє, проте активно стягує свою техніку під Маріуполь

Автор: mediarnbo.org
 

За минулу добу на Донбасі не було зафіксовано жодного обстрілу українських позицій з боку незаконних збройних формувань. Ворожих безпілотників у небі над Донбасом також не зафіксовано.

Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

"Сьогодні на Донеччині, зокрема в Артемівському районі, починається реалізація другого етапу відведення танків, гармат калібром до 100 мм, а також мінометів від лінії розмежування.

Водночас місія ОБСЄ оприлюднила звіт з доказами порушення умов відведення озброєння з боку бойовиків. Так безпілотник спостерігачів зафіксував велике скупчення військової техніки та озброєння  на територіях, що знаходяться під контролем бандформування "ДНР" на Маріупольському напрямку. Це 2 танки у с. Безіменне, 26 танків та 1 зенітну установку "Стріла-10М" біля с. Сонцеве, 3 танки поблизу Мічуріного, а також самохідну артилерійську установку "Гвоздика" біля с. Петрівське та Октябрь", - зазначив Мотузяник.

За його словами, дотримання тиші дало можливість вибухотехнікам обстежити майже 8 га територій у Донецькій та Луганській областях і знешкодити 12 вибухонебезпечних предметів.

Проте, як повідомлялося, на подарунку "русского мира" підірвалася жителька Авдіївки. Також учора внаслідок підриву на вибуховому предметі загинув військовий ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Противник не стріляє, проте активно стягує свою техніку під Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі