неділя, 01 листопада 2020 10:51

Повідомили про замінування мосту Патона

Повідомили про замінування мосту Патона
У Києві повідомили про замінування мосту Патона. Фото: "Київ Оперативний"

У Києві повідомили про замінування мосту Патона.

Повідомлення надійшло 1 листопада, про це о 10.28, повідомляє столична патрульна поліція.

"Увага. Надійшло повідомлення про замінування мосту Патона. Рух у обох напрямках тимчасово обмежено", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла помститися доньці: судитимуть жінку, яка 13 разів повідомила про "мінування" академії

На місце виїхали вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, "швидка" і рятувальники.

"Невідома особа кілька разів телефонувала з повідомленням про мінування мосту, перший дзвінок поступив близько 7-ї ранку", - додали в пресслужбі.

Більш детальну інформацію обіцяють повідомити згодом.

Раніше "мінування" цього мосту було 12 жовтня торік. Тоді чоловік напідпитку повідомив неправдиву інформацію про замінування. Чоловіка затримали у його квартирі. Це – 30-річний місцевий мешканець. Раніше проблем із законом він не мав.

У Києві двічі погрожували підірвати міст Метро. Перший раз торік 18 вересня міст Метро захопив ветеран АТО Олексій Белько. Єдине, чого вимагав - зустрічі зі своєю дівчиною. Оскільки жодних інших чітких вимог не оголошував, правоохоронці вирішили міст штурмувати. Перед затриманням Белько викинув карабін, який мав при собі. Опору правоохоронцям не чинив. Другий раз 1 червня цього року з такими ж погрозами на мосту стояв Віталій Ткаленко. Чоловік говорив, що у нього мати в лікарні і ще про негаразди в родині. Але жодних конкретних вимог не висував.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про замінування мосту Патона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі