субота, 06 червня 2020 15:22

Мінера мосту Метро перевели до психлікарні

Мінера мосту Метро перевели до психлікарні
Мінера мосту Метро Віталія Ткаленка перевели до психлікарні. Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Мінера мосту Метро Віталія Ткаленка перевели до психлікарні.

Як зазначається, у СІЗО підозрюваного оглянули лікарі і виявили схильність до суїциду, тому було прийняте рішення про зміну запобіжного заходу. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець у коментарі Українській правді.

"Вчора відбулося екстрене судове засідання зі зміни запобіжного заходу, де було прийнято рішення змінити запобіжний захід з тримання під вартою на поміщення до закладу для надання психіатричної допомоги", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розформував скандальний відділ поліції

Згідно з попереднім рішенням суду, Ткаленко мав перебувати у СІЗО до 29 липня. Однак там його оглянув фельдшер і "виявив схильність до суїциду". Після цього до СІЗО було викликано "швидку допомогу", лікарі якої надали свій висновок, згідно з яким підозрюваному краще перебувати під наглядом лікарів задля його власної безпеки, а також безпеки людей, які мали перебувати з ним у камері.

Максимець зазначила, що вже після 16 години у п'ятницю підозрюваного було поміщено до спеціалізованої психіатричної лікарні в Глевасі на Київщині, де він перебуватиме до 29 липня. Вона додала, що в разі потреби запобіжний захід може бути продовжено.

Невдовзі має бути проведено психолого-психіатричну експертизу стану підозрюваного.

Удень 1 червня до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий погрожує підірвати міст Метро. Під час затримання мінера працювали близько 300 правоохоронців, у тому числі кінологи та спецпризначенці. А також було задіяно два службові катери річкової поліції й бронетехніку. Під час перемовин із правопорушником спілкувалися психологи.

Зараз ви читаєте новину «Мінера мосту Метро перевели до психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі