понеділок, 01 червня 2020 19:20

Затримання мінера мосту Метро: як це було

Затримання мінера мосту Метро: як це було
У Києві 32-річний чоловік погрожував підірвати міст Метро. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Під час затримання мінера мосту Метро в Києві працювали близько 300 правоохоронців, у тому числі кінологи та спецпризначенці. А також були задіяні два службові катери річкової поліції й бронетехніка. Під час перемовин із правопорушником спілкувалися психологи.

Чоловік говорив, що у нього мати в лікарні і ще про негаразди в родині. Але жодних конкретних вимог не висував. Про це розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото "підривника" мосту Метро

"Ніяких конкретних вимог чоловік не висував, а підозріла валіза, якою він погрожував, за попереднім оглядом експертів-вибухотехніків, жодних вибухових чи небезпечних предметів або речовин не містила. Затриманого доставлено до районного управління поліції, куди викликали медиків. Попередньо відомо, що раніше чоловік притягувався до адміністративноївідповідальності", - розповів Крищенко.

Слідство у справі триває. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності чоловіка можуть ув'язнити на 8 років.

Удень 1 червня до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий погрожує підірвати міст Метро. Особу "підривача" встановили – це 32-річний мешканець Вишневого на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Затримання мінера мосту Метро: як це було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі