середа, 07 грудня 2022 06:50

Повертається плюсова температура ‒ погода на 7 грудня

В Україні у середу, 7 грудня, буде переважно хмарна погода.

Майже у всіх регіонах, окрім східної частини, пройде невеликий сніг, в західних, центральних та південних областях з дощем. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

У західних, північних та центральних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Автор: facebook.com/UkrHMC
  Прогноз погоди на 7 грудня
Прогноз погоди на 7 грудня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферний фронт принесе Україні погодні "сюрпризи": прогноз на завтра

Температура повітря вдень -3℃...+2℃ , на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та в Криму +3℃... +8℃.

У Києві буде хмарно, невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура по області вдень -3℃...+1℃, у Києві 0...-2℃.

Цьогоріч малоймовірні тривалі за часом і надто сильні зимові морози. Найхолоднішим місяцем майбутньої зими стане січень, повідомила завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Державної служби надзвичайних ситуацій Віра Балабух.

Цієї зими низькі температури в Україні можуть призвести до сплеску респіраторних захворювань, переохолодження та обморожень. Зимові негаразди посилюватимуть ракетні удари Російської Федерації, попередила Всесвітня організація охорони здоров'я, передає Bloomberg.

Зараз ви читаєте новину «Повертається плюсова температура ‒ погода на 7 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі