неділя, 20 серпня 2023 06:16

Потужний вибух на вокзалі в Курську та безпілотник під Москвою: в РФ поскаржились на нову атаку

Потужний вибух на вокзалі в Курську та безпілотник під Москвою: в РФ поскаржились на нову атаку
Вночі 20 серпня прогримів вибух на вокзалі в російському Курську. Фото: скріншот

У Росії вночі проти 20 серпня знову лунали вибухи. Зокрема, в Курську сталася "бавовна" на залізничному вокзалі.

Про атаку безпілотників заявили також у Московській області, а в аеропортах Внуково та Домодєдово затримують рейси. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що безпілотник влучив у дах будівлі залізничного вокзалу в Курську, після чого стався вибух та виникла пожежа. На місці працювали екстрені служби.

Відомо про щонайменше п'ятьох постраждалих. Традиційно влада РФ звинувачує в атаці Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічні вибухи в Криму: що кажуть окупанти

"Атака українського безпілотника в Курську. За попередньою інформацією він врізався в дах будівлі залізничного вокзалу, після чого на даху виникла пожежа. П'ятеро людей отримали легкі поранення від уламків скла", ‒ заявив Старовойт.

У мережі очевидці публікують відео вибуху в Курську.

Тим часом у московських аеропортах Домодєдово та Внуково нібито через небезпеку атаки БПЛА ввели план "Килим". Там тимчасово затримали рейси на виліт та приліт.

Пізніше в міноборони РФ заявили про атаку безпілотника в Московській області.

"Київ здійснив атаку БПЛА літакового типу, сили ППО його виявили над територією Ступінського району Московської області у напрямку Москви. Засоби РЕБ придушили український безпілотник, він зазнав аварії в безлюдному районі. Постраждалих та руйнувань немає", ‒ повідомили в міноборони країни-агресорки.

У Росії 19 серпня невідомий безпілотник завдав удару по аеродрому "Сольци" в Новгородській області. Там знаходилися дальні надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3. Повідомляли про щонайменше один пошкоджений літак.

Удари по РФ, зокрема по Москві, продовжуватимуться. Під прицілом всі об'єкти, які пов'язані із російською військовою агресією. Про це сказав представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов.

Зараз ви читаєте новину «Потужний вибух на вокзалі в Курську та безпілотник під Москвою: в РФ поскаржились на нову атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі