неділя, 04 грудня 2022 10:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Поразка Росії неминуча ‒ Гуменюк розповіла про ситуацію на лівому березі Херсонщини

Поразка Росії неминуча ‒ Гуменюк розповіла про ситуацію на лівому березі Херсонщини
Керівниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла про тиск окупантів на цивільних на лівому березі Херсонщини. Фото: pravda.com.ua

Російські військові, які втекти з правого на лівий берег Дніпра в Херсонській області, продовжують там тероризувати мирних жителів.

Проте загарбники добре усвідомлюють, що їхня поразка неминуча. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна загроза зросла - Гуменюк

Окупанти на лівому березі Дніпра обшукують і перевіряють місцеве населення. Хочуть знайти українських патріотів.

"Методи окупантів не змінюються, вони продовжують тиснути на людей і вербувати на співпрацю", ‒ розповіла Гуменюк.

Вона запевнила, що лівий берег Херсонщини теж буде звільнений від загарбників. Українці, які там мешкають, розуміють, що ЗСУ вже близько.

На тимчасово захоплених територіях російські окупанти продовжують грабувати місцевих жителів. З місцевих магазинів Нової Каховки на Херсонщині російські загарбники вивозять весь товар і обладнання, включно з морозильними камерами й касовими апаратами. Про це вранці 4 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Російські окупанти б'ють по Херсону з лівого берега Дніпра. Намагаються тримати в напрузі все населення деокупованих територій, сказала очільниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Зараз ви читаєте новину «Поразка Росії неминуча ‒ Гуменюк розповіла про ситуацію на лівому березі Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі