четвер, 12 січня 2023 08:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Понад 100 загарбників вирушили до пекла ‒ знищення росіян біля Соледара зняли на відео

 

Понад 100 росіян одночасно знищили українські військові біля Соледара.

По скупченнях противника влучили завдяки злагодженій роботі воїнів Сил спеціальних операцій, артилеристів, ракетників. Про це повідомляє Telegram-канал ССО.

Оператори Сил спеціальних операцій виявили скупчення противника на кількох ділянках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку: унікальне відео

"По ворогу було скеровано артилерію. Також на одній з ділянок було застосовано тактичний ракетний комплекс "Точка-У". В результаті кількох ударів підтверджено знищення понад 100 окупантів, два кулеметних розрахунки й два мінометних", ‒ ідеться в повідомленні.

Військові показали відео відпрацювання української артилерії по заданим координатам.

Збройні сили України на Бахмутському та Авдіївському напрямках продовжують відбивати штурми російських окупантів. Ситуація в Соледарі на Донеччині залишається важкою, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Водночас на лінії Сватове – Кремінна в Луганській області ЗСУ не дають загарбникам відновити втрачені позиції.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили на Донбасі атаки окупантів у районах 12 населених пунктів, повідомляє 12 січня Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Понад 100 загарбників вирушили до пекла ‒ знищення росіян біля Соледара зняли на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі