субота, 23 січня 2021 14:12

Полковник СБУ готував убивство "правої руки" Баканова
4

У Києві затримали співробітника СБУ який планував убивство генерала
Фото: Цензор.Нет
У Києві затримали співробітника СБУ який планував убивство генерала
У Києві затримали співробітника СБУ який планував убивство генерала
У Києві затримали співробітника СБУ який планував убивство генерала

22 січня у Києві затримали угруповання співробітників СБУ, причетних до планування замовного вбивства. Це Андрій Расюк та Дмитро Нескромний.

Вони планували вбивство начальника внутрішньої безпеки СБУ, генерала Андрія Наумова. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Затриманий Андрій Расюк – полковник спецпідрозділу СБУ Альфа, Він повинен був передати гроші за вбивство генерала. Дмитро Нескромний – полковник, колишній заступник голови СБУ, який і є ймовірним замовником вбивства Наумова.

Як зазначив Юрій Бутусов, після затримання Нескоромний втік прямо в наручниках. У зв'язку з цим було оголошено план-перехоплення. Серед причин планування вбивства називають ймовірну боротьбу за перерозподіл грошових потоків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство слідчого СБУ: затримали підозрюваних

Сьогодні, 23 січня, Служба безпеки України підтвердила інформацію про затримання свого діючого працівника і попередження вбивства співробітника спецслужби.

"Проведено слідчо-оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме – попереджено вбивство співробітника спецслужби. Наразі затримано одного діючого працівника СБУ. Окремо звертаємось до представників ЗМІ з проханням керуватися офіційними джерелами інформації", - сказано в повідомленні.

Офіційна інформація з цього приводу буде надана згодом, після завершення всіх слідчих та оперативних заходів.

У Києві затримали генерал-майора Служби безпеки України 56-річного Валерія Шайтанова. Його підозрюють у державній зраді та причетності до терактів. Начебто за завданням російських спецслужб планував убивство командира добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва 38-річного Адама Осмаєва.

Зараз ви читаєте новину «Полковник СБУ готував убивство "правої руки" Баканова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі