четвер, 16 липня 2020 07:18

Убивство слідчого СБУ: затримали підозрюваних
3

У  Києві затримали  підозрюваних   у вбивстві   полковника СБУ   Романа Закладного
Фото: censor.net.ua
У  Києві затримали  підозрюваних   у вбивстві   полковника СБУ   Романа Закладного
У  Києві затримали  підозрюваних   у вбивстві   полковника СБУ   Романа Закладного

У Києві затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві полковника Служби безпеки України, слідчого з особливо важливих справ Романа Закладного.

У затриманих знайшли банківську картку працівника СБУ. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивства українських розвідників організував генерал спецслужб Росії

Одного з чоловіків затримали у квартирі на вул. Маршала Малиновського на Оболоні - неподалік від місця, де був убитий Закладний.

За попередніми результатами експертизи, смерть полковника СБУ настала внаслідок удару по голові тупим предметом, додало джерело.

Про мотив злочину поки не повідомляється.

15 липня неподалік від житлового будинку по вулиці Йорданській знайшли труп старшого слідчого з особливо важливих справ 2 відділу 1 управління попереднього розслідування ГСУ СБУ Романа Закладного. Тіло було без взуття, кишені були вивернуті, мобільних телефонів при ньому не було. Закладний займався розслідуванням кримінальних проваджень, пов'язаних із державною зрадою і подіями на сході України. 15 липня 2020 року він мав вийти на пенсію. У Закладного залишилися вдова і двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Убивство слідчого СБУ: затримали підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі