понеділок, 13 грудня 2021 08:55

Показали фото 16-річного, який зніс людей на переході

Показали фото 16-річного, який зніс людей на переході
Показали фото 16-річного хлопця, який за кермом Renault Megane влетів у людей на пішохідному переході в Луцьку. Фото: t.me/okoinfo_bot

У мережі з'явилося фото 16-річного хлопця, який за кермом Renault Megane влетів у людей на пішохідному переході в Луцьку.

Імені водія поки не називають. Проте зазначють, що і він, і його друзі, були п'яні. ПРо це розповіли очевидці, пишуть в Тelegram-каналі "Всевидящее око".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан пішоходів, яких збив 16-річний водій

"Це просто жах. Взяв авто у тата покататися. На Набережній знімали відео, що їх доганяла поліція, а вони тиру фраєрки, не зупинялися. А потім там на місці ходили і плакали. Вже не такі модні", - розповіла свідок.

Додала, що її знайомий віз до лікарні потерпілу 39-річну жінку. Її стан вкрай важкий.

У Луцьку біля торгового центру авто в'їхало у натовп людей, які переходили дорогу на пішохідному переході. Подія трапилася 12 грудня, о 14:30, на проспекті Соборності.

В машині на момент аварії перебувало троє людей. Вони втікали з місця події. Усіх вдалось затримати. За попередньою інформацією вони - неповнолітні.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото 16-річного, який зніс людей на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі