неділя, 02 серпня 2020 11:54

Побиття та спроба зґвалтування в поїзді: як відреагували в Укрзалізниці

Побиття та спроба зґвалтування в поїзді: як відреагували в Укрзалізниці
У поїзді "Маріуполь-Київ" 28-річну Анастасію Лугову побили і намагалися зґвалтувати на очах у сина. Фото: ТСН

На Укрзалізниці потрібно поновити практику, коли працівники поліції супроводжували поїзди.

Про це йдеться в заяві компанії, яку опублікували після нападу та спроби зґвалтування в потязі 28-річної Анастасії Лугової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зламана щелепа та струс мозку: постраждала від нападу в поїзді розповіла про травми

Також у компанії принесли вибачення потерпілій.

"Укрзалізниця приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці та вкотре наголошує на нагальній необхідності поновлення супроводження поїздів далекого сполучення під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів", - сказано у повідомленні.

У поїзді "Маріуполь-Київ" в п'ятницю, 31 липня, невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де була жінка зі сплячим сином і заблокував двері. Він побив жінку, а потім намагався її зґвалтувати. Після того, як потяг прибув до Києва, кривдника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 45-річний Віталій Рудзько. Він уродженець Запоріжжя. Його судили тричі: 1996 року за викрадення автомобіля, 1999 року за хуліганство, а 2008 за крадіжку. Солом'янський районний суд Києва відправив його на два місяці за ґрати без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Побиття та спроба зґвалтування в поїзді: як відреагували в Укрзалізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі