неділя, 02 серпня 2020 09:39

Зламана щелепа та струс мозку: постраждала від нападу в поїзді розповіла про травми

Зламана щелепа та струс мозку: постраждала від нападу в поїзді розповіла про травми
У поїзді "Маріуполь-Київ" 28-річну Анастасію Лугову побили і намагалися зґвалтувати на очах у сина. Фото: facebook.com/anastaisha.lygova

28-річна Анастасія Лугова, яка постраждала від нападу Віталія Рудзька у поїзді "Маріуполь-Київ", отримала струс мозку, перелом щелепи та численні гематоми на голові.

Окрім того, нападник пограбував жінку, повідомляє ТСН.

"Тріщина в щелепі. В кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми скрізь. По всій голові. Він з мене видер сережки, їх вкрав, вкрав мій паспорт", - розповіла жінка.

Додала, що їхала з 6-річним сином із Запоріжжя в Київ до родичів. Каже, що втекти він нападника з купе з дитиною змогла лише дивом. 3 години до Києва зловмисника охороняло керівництво потягу. Увесь цей час на пероні чекав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваному в нападі на жінку в поїзді "світить" до 7 років в'язниці

6-річний Захар вперше з понеділка піде до психолога.

"Він стільки разів переказав цю історію. Кожен раз проживаючи це і кожен раз він доходив до сліз. Він каже: "Мамочка, прости, що я тебе не врятував", - каже чоловік Володимир Захаренков.

Анастасія наважилась розповісти про все, аби закликати людей не бути байдужими і не боятись діяти, якщо хтось поряд кличе на допомогу.

У поїзді "Маріуполь-Київ" в п'ятницю, 31 липня, невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де була жінка зі сплячим сином і заблокував двері. Він побив жінку, а потім намагався її зґвалтувати. Після того, як потяг прибув до Києва, кривдника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 45-річний Віталій Рудзько. Він уродженець Запоріжжя. Його судили тричі: 1996 року за викрадення автомобіля, 1999 року за хуліганство, а 2008 за крадіжку. Солом'янський районний суд Києва відправив його на два місяці за ґрати без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Зламана щелепа та струс мозку: постраждала від нападу в поїзді розповіла про травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі