понеділок, 07 жовтня 2013 17:00

Після ДТП у 29-річної вагітної маріупольчанки стався нервовий зрив

6 жовтня близько 22.00 у Маріуполі зіштовхнулись Део Ланос та ВАЗ-2106. Через сильний удар "шістка" перевернулась на дах, а у Ланоса пом'яло передній бампер.

За словами Валентина Янгичера з сектору профілактики ДАІ Маріуполя, "Жигулі" не пропустили на головній дорозі Ланос.

"Коли "Жигуль" попав на головну дорогу, "Ланос" на швидкості в'їхав йому у бік. "Жигулі" відлетіли і перевернулись на дах. Водій самотужки вибрався з пошкодженої машини і втік з місця ДТП. Досі його не знайшли", - сказав Янгичер.

Водій Ланоса отримав численні забої, до медиків не звертався. Пасажири Ланоса самостійно добрались у міську лікарню № 5. У молодої подружньої пари була підозра на струси головного мозку та черепно-мозкові травми. Після консультації нейрохірурга, їх відпустили додому.

"Насправді до нас звернувся тільки 24-річний чоловік. Саме його консультували. А у його 29-річної дружини стався нервовий зрив. Адже вона була вагітна, і найбільше її хвилювало, щоб ДТП не позначилось на майбутній дитині. Тому медикам довелося давати жінці заспокійливе. Впевнившись, що здоров'ю подружжя ніщо не загрожує, лікарі дозволили їм їхати додому", - запевнили у лікарні.

Подробиці інциденту розслідуються. Свідки аварії не можуть сказати, чи був водій ВАЗу в стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Після ДТП у 29-річної вагітної маріупольчанки стався нервовий зрив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі