понеділок, 27 квітня 2020 18:10

Пішла гуляти і зникла: 6-річну дівчинку шукають майже пів тисячі людей
10

На Харківщині розшукують зниклу 6-річну Мілену Шевельову
Фото: hk.npu.gov.ua
На Харківщині розшукують зниклу 6-річну Мілену Шевельову
На Харківщині розшукують зниклу 6-річну Мілену Шевельову
На Харківщині розшукують зниклу 6-річну Мілену Шевельову
На Харківщині розшукують зниклу 6-річну Мілену Шевельову

На Харківщині майже 500 людей розшукують 6-річну Мілену Шевельову.

Дівчинка 26 квітня близько 18:00 пішла з дому в селі Соснівка та досі не повернулася, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Її прикмети: на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі, носить окуляри.

Була одягнена в куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки Nike з рожевими вставками, чорні спортивні штани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого 2,5-річного хлопчика знайшли мертвим

Дівчинка з батьками приїхала в гості до баби з Харкова. Мілена з двоюрідним братом-однолітком вийшла з двору погуляти. Брат був на велосипеді, дівчинка бігла за ним. У результаті хлопчик додому повернувся один.

"Величезна кількість людей і автомобілів в окрузі 10-15 кілометрів. На питання, де шукати, відповісти неможливо. Здається, що шукали вже всюди, причому багаторазово. І будинки всі перевірили, і льохи, і горища, всі посадки, і ліси, і поля. І собак там повно. Все перевіряли і продовжуємо перевіряти по 30-му колу", - каже волонтер Костянтин, передає gx.net.ua.

За словами місцевих жителів, загубитися в Соснівці ніде - село маленьке, в ньому всі одне одного знають. Чужих машин у населеному пункті не було - їх одразу помітили б.
Зараз волонтери розробляють 3 версії зникнення Мілени. Дівчинка могла заблукати, заночувати в незнайомих людей похилого віку, які не мають інтернету. І основна версія - викрадення.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про розшукувану, поліцейські просять повідомити її за телефонами: (05764) 5 14 33, (063) 830 47 68, (05764) 5 16 63 , 102 або іншими доступними способами.

10 грудня торік у Роздільнянському районному суді на Одещині почали судити 22-річного Миколу Тарасова. Підозрюють в убивстві 11-річної Дарини Лук'яненко з райцентру Іванівка Одеської області. Дівчина зникла 13 червня дорогою до школи. Її шукали понад 500 людей. Тіло знайшли за 6 днів у вигрібній ямі туалету в дворі підприємців Тарасових. Їхній молодший син Микола зізнався. Він заманив її у двір і хотів зґвалтувати. А коли Дарина почала пручатися - придушив і проштрикнув шию.

Зараз ви читаєте новину «Пішла гуляти і зникла: 6-річну дівчинку шукають майже пів тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі