вівторок, 21 серпня 2018 07:54

Підтвердили участь скандального екс-чиновника у смертельній ДТП

Підтвердили участь скандального екс-чиновника у смертельній ДТП
За кермом Lexus, який скоїв смертельне зіткнення з "ВАЗ" на трасі "Харків - Вовчанськ", був колишній головний архітектор Харкова 64-річний Сергій Чечельницький. Фото - hk.npu.gov.ua

За кермом Lexus, який скоїв смертельне зіткнення з "ВАЗ" на трасі "Харків - Вовчанськ", був колишній головний архітектор Харкова 64-річний Сергій Чечельницький. Цю інформацію під час брифінгу підтвердив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех.

Чечельницький є фігурантом справи про розкрадання комунальних земель.

"Підтверджую, що саме головний архітектор був за кермом Lexus", - сказав він.

Lexus рухався головною дорогою, коли з другорядної дороги виїхав "ВАЗ" і сталося зіткнення. Слідство розглядає три версії причин ДТП, повідомив заступник начальника поліції Харківщини Сергій Чиж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лобовому зіткненні авто перетворилися на купи брухту

"Перша - порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля ВАЗ, що спричинило тяжкі наслідки. Друга версія - порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля Lexus. Третя версія - порушення обома водіями правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки", - сказав він.

Олег Бех додав, що підозрюваних у справі поки немає. Слідчі оголосять підозри, коли будуть проведені необхідні експертизи, буде вивчено рух і швидкість машин, що потрапили у ДТП.

19 серпня на трасі "Харків - Вовчанськ" поблизу села Піщане зіткнулися "ВАЗ" і Lexus. Внаслідок аварії 77-річний водій та 63-річна пасажирка "ВАЗ" загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка цього ж автомобілю померла у "швидкій". 64-річний водій Lexus - колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький отримав забій грудної клітини. Стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Підтвердили участь скандального екс-чиновника у смертельній ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі