четвер, 26 січня 2017 14:00

Підприємця з охороною розстріляли із автомата
4

25 січня у Дніпрі по вул. Академіка Лазаряна невідомі розстріляли автомобіль охоронної фірми. В результаті загинув 54-річний підприємець. Двоє його охоронців були у бронижелетах, отримали численні травми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"По автомобілю охоронної фірми було здійснено понад 30 пострілів. Встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. Розстріляли підприємця неподалік його дому. Раніше на нього вже скоювався розбійний напад, тож впродовж 2-х років він користувався послугами даної охоронної фірми, працівники якої кожного дня супроводжували його до місця роботи та місця проживання", - повідомили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максима Мішалова застрелили біля власного будинку

В області оголошено план "Перехоплення". Пошуки зловмисників тривають. Поліція вживає всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення підозрюваних у скоєнні вбивства. За фактом умисного вбивства відкрите кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві у лікарні застрелили 34-річного чоловіка і вкрали у нього сумку із грошима. Загиблий був підприємцем і його спеціально заманили у лікарню, де убили.
Зараз ви читаєте новину «Підприємця з охороною розстріляли із автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі