вівторок, 17 листопада 2020 10:40

Підліток-герой, який урятував дітей із-під криги, напав на фельдшерку

Підліток-герой, який урятував дітей із-під криги, напав на фельдшерку
12 листопада вдарив хлопець електрошокером фельдшерку Фото: 5.ua

4 роки тому 13-річний Богдан, який 12 листопада вдарив електрошокером фельдшерку, врятував двох дівчат, які провалилися під кригу на Дніпрі. Зараз хлопцю 17, а його поведінка змінилася кардинально.

"Хлопець поводиться агресивно, тероризує поліцію дзвінками про псевдомінування", - пише "5.ua". У місті скаржаться: тепер підліток тероризує швидку й агресивно поводиться з медиками та рідними. У поліції ж кажуть, що на його рахунку вже і кілька псевдомінувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із ножами напав на працівників "швидкої"

21-річна фельдшерка, яку хлопець побив напередодні, лікується у відділенні кардіології. У жінки після нападу пацієнта, до якого приїхала на виклик, – порушення серцевого ритму і високий тиск. Згадує, коли переступила поріг квартири, хлопець закрив на замок двері й почав поводитися агресивно.

"Коли він напав, то ударив бабу, а потім мене електрошокером у ліву руку. Він погрожував, шо водія мого вб'є, а мені машину зламає. Усе обстеження супроводжувалося нецензурною лексикою", - розповіла жінка.

Цей пацієнт, за словами медпрацівниці, викликає "швидку" не вперше. Але щоразу лікарі констатують: він здоровий, а всі скарги вигадані.

"11 числа він приходив сюди на станцію, йому надавали тут допомогу. Так, він теж мав шокер, але тут була чоловіча бригада, і він не ризикнув цим гратися", – пояснює директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської області Ігор Фесун.

Місцеві поліцейські хлопця також добре знають: він кілька разів викликав їх на псевдомінування. А ще патрульних часто викликають рідні та сусіди хлопця.

"Баба викликала, сусіди викликали. Він чинить домашнє насилля морального і психологічного характеру над рідними та близькими", – розповіла речниця Нацполіції в Черкаській області Зоя Вовк.

За словами психолога, Любові Жеребньової, підлітку бракує уваги, і він привертає її всіма можливими способами. Імовірно, хлопець хоче бути знову відомим, проте обирає не ті методи.

У Черкасах 17-річний напав на фельдшерку та водія "швидкої", які приїхали до нього на виклик. Хлопець викликав "швидку", бо боліло серце. Коли медики приїхали на виклик і оглянули його, діагноз не підтвердився. Підліток почав поводитися неадекватно, вдарив фельдшерку електрошокером, а водія погрожував убити.

Зараз ви читаєте новину «Підліток-герой, який урятував дітей із-під криги, напав на фельдшерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі