субота, 14 січня 2023 09:29

Спецтема: Війна Росії проти України

"Під покровом ночі" ‒ у Мелітополі загарбники знесли пам'ятник Шевченку

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області російські окупанти вночі демонтували пам'ятник Тарасу Шевченку.

Загарбники настільки хочуть винищити будь-що українське і силою нав'язати свій "русский мир", що терор дійшов навіть до пам'ятників, повідомив у Telegram міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Автор: t.me/ivan_fedorov_melitopol
  Російські загарбники демонтували пам'ятник Тарасу Шевченку в Мелітополі
Російські загарбники демонтували пам'ятник Тарасу Шевченку в Мелітополі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федоров розвіяв черговий фейк окупантів щодо "судилища" у Мелітополі

Він також нагадав, як кілька місяців тому росіяни вивісили на головний флагшток міста свій триколор ‒ робили це також посеред ночі.

"Орки настільки бояться народного спротиву, що, як щурі, вилазять зі своїх нір винятково під покровом ночі... Думають, що, сховавши пам'ятник, вони погасять спротив тисяч жителів, які залишаються в окупації. Проте вже отримують зворотній ефект. Наші символи, як і наших жителів не зламати. Герої України ‒ не на папері і не в камені. Вони в наших серцях і серед нас", ‒ наголосив Федоров.

У центральній частині тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області вранці 14 січня пролунав вибух.

"Гучний ранок у Мелітополі. Щойно у місті пролунав вибух, який чули жителі центральної частини міста", – написав мер Мелітополя Іван Федоров у Телеграм.

У тимчасово захоплений Мелітополь Запорізької області продовжують прибувати окупанти. Росіян у місті вже більше, ніж місцевих мешканців, які залишилися в окупації. Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

Зараз ви читаєте новину «"Під покровом ночі" ‒ у Мелітополі загарбники знесли пам'ятник Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі