понеділок, 22 липня 2013 11:38

Особи терористів, які підірвали мечеті у Великій Британії, поки не підтверджені

Особи терористів, які підірвали мечеті у Великій Британії, поки не підтверджені
Фото: www.gazeta.lviv.ua

МЗС України поки не отримав підтвердження особи двох студентів, яких підозрюють у причетності до вибухів біля мечеті у Великій Британії.

"МЗС станом на зараз поки не може підтвердити особи громадян, які були затримані у Великій Британії. Ми не можемо підтвердити їх українське громадянство, оскільки це можна зробити тільки на підставі їх паспортних документів, які ми до цих пір на наш запит не отримали від британської сторони ", - повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

За його словами, українській стороні поки не дозволили відвідувати цих громадян.

"Ми очікуємо відповідь британської сторони з підтвердження особи цих громадян найближчим часом", - підкреслив він.

Як відомо, 19 липня на офіційному сайті поліції Вест-Мідленду була оприлюднена інформація про арешт 2-х українських студентів з Харкова і Дніпропетровська у віці 22 і 25 років. Згідно з інформацією, вони були затримані в рамках розслідування вибухів біля мечетей у містах Тіптон і Уолсолл. Пізніше з'явилася інформація про те, що арешт одного з затриманих крім справи про вибухи пов'язаний ще і з вбивством пенсіонера в Бірмінгемі.

Зараз ви читаєте новину «Особи терористів, які підірвали мечеті у Великій Британії, поки не підтверджені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі