середа, 15 квітня 2020 13:56

Осмаєв прокоментував арешт завербованого Росією генерал-майора

Осмаєв прокоментував арешт завербованого Росією генерал-майора
На столичній вулиці контррозвідники Служби безпеки затримали генерал-майора56-річного Валерія Шайтанова. Він – колишній керівник Центру спецоперацій "Альфа" СБУ. Його підозрюють у терористичній діяльності та державній зраді. За ним стежили із вересня минулого року. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Командир добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва Адам Осмаєв прокоментував затримання генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, який, за даними слідства, планував його вбивство.

І подякував співробітникам СБУ, які брали участь у затриманні зрадника, що планував теракти в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео затримання генерал-майора, який працював на Росію

"Окрема подяка співробітнику, який не став зрадником, хоча міг збагатитися на мільйони доларів. Росіяни думають, що можуть купити кого завгодно. Але війна виковує сильних чоловіків, для яких честь, Батьківщина - це не порожній звук. Опершись на таких людей у силових органах, політики зможуть побудувати ефективну державу. На жаль, є і зрадники, такі як затриманий Шайтанов, їх теж виявляють важкі часи, такі як війна. І його доля, це урок для інших", - написав Осмаєв у Facebook.

Додав, що авторитарні режими руйнуються з часом, навіть радянський режим, який здавався непорушним, зруйнувався. Але ту спадщину, яку залишив по собі Шайтанов і йому подібні, не змити нічим.

Генерал-майора Служби безпеки України Валерія Шайтанова затримали на столичній вулиці 14 квітня. Його підозрюють у державній зраді та вчиненні терористичних актів. Серед іншого - планував ліквідацію добровольця Адама Осмаєва. Високопоставленого агента Федеральної служби безпеки Російської Федерації у вищих ешелонах влади викрила контррозвідка СБУ внаслідок резонансної спецоперації.

Зараз ви читаєте новину «Осмаєв прокоментував арешт завербованого Росією генерал-майора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі