пʼятниця, 02 травня 2014 20:32

"Ополченці" Аксьонова не зможуть проникнути з Криму на схід - ІО

"Ополченці" Аксьонова не зможуть проникнути з Криму на схід - ІО
Фото: 0692.ua

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук вважає, що проникнення підрозділів бойовиків з Криму на материкову частину України неможливо. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи заяву самопроголошеного кримського прем'єра Сергія Аксьонова про висунення двох батальйонів так званого ополчення на південний схід України.

За даними групи Інформаційний опір, обидва перешийка, що з'єднують Крим з материком, на даний момент повністю контролюються підрозділами Держприкордонслужби України та Збройних сил України по адміністративній межі АРК. Підрозділи силовиків у даному районі знаходяться в повній бойовій готовності. Українські прикордонники вжили заходів для недопущення проникнення на материк навіть окремих озброєних громадян з Криму.

"За твердженням наших джерел у Держприкордонслужбі, проникнення підрозділів бойовиків з Криму виключено. Раніше кримська маріонетка Путіна на прізвище Аксьонов заявляла про можливість прибуття "на допомогу" проросійським сепаратистам в Слов'янську бойовиків з Криму. Поширене відеозвернення так званого кримського ополчення, в якому якісь громадяни в камуфляжній формі заявили, що сьогодні у складі двох батальйонів ополчення Криму висувається на південний схід", - зазначив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «"Ополченці" Аксьонова не зможуть проникнути з Криму на схід - ІО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі