середа, 26 січня 2011 09:34

Опізнані усі загиблі в результаті теракту в "Домодєдово" - ЗМІ

Опізнані усі загиблі в результаті теракту в "Домодєдово" - ЗМІ

Упізнано усіх загиблих у результаті вибуху в аеропорту "Домодєдово". Для ідентифікації терориста-смертника будуть потрібні додаткові дослідження.

Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в медичних колах у середу.

"За даними на ранок середи, упізнані тіла всіх 34-х загиблих у результаті теракту в "Домодєдово". Залишається ідентифікувати лише останки імовірного терориста-смертника", - зазначив співрозмовник агентства.

Напередодні джерело в правоохоронних органах повідомило, що для того, щоб установити особу злочинця, який пустив у хід бомбу, можливо, буде потрібно експертиза ДНК.

"Характер ушкоджень, які отримав терорист, свідчить про те, що вибухівка була закріплена на його тілі. Після вибуху від терориста залишилася лише голова й кінцівки", - повідомило джерело агентства.

Нагадаємо, у понеділок о 15.32 за київським часом у московському аеропорту "Домодєдово" стався теракт. Щодо причин та перебігу трагедії висували різні версії.

Увесь зал, де терорист привів у дію вибуховий пристрій, був залитий кров'ю. Вибито шибки, розкидано особисті речі загиблих і постраждалих, все покрито шаром пилу, який осів в результаті вибухової хвилі. Загинуло 35 осіб.

На місці вибуху пізніше виявили останки терориста-смертника.

В результаті теракту загинула 29-річна поет, драматург і журналіст з Одеси Ганна Яблонська, яка прилетіла до Москви отримувати театральну премію.

Зараз ви читаєте новину «Опізнані усі загиблі в результаті теракту в "Домодєдово" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі