вівторок, 25 січня 2011 18:04

Слідчі встановили точне місце вибуху в "Домодєдово" (ФОТО)
6

Фото: Фото: Вести

Слідчий комітет продовжує з'ясування обставин теракту, що стався в московському аеропорту "Домодєдово" 24 січня. У результаті слідчих дій встановлено точне місце вибуху. На гранітній підлозі залишилася темна пляма. Судячи з того, що воронки немає, вибухівка була розташована не на підлозі, а в сумці, яку тримав терорист, або безпосередньо на тілі терориста. Однак це ще належить точно встановити.

Вибух пролунав не в тому місці, де виходять пасажири, які прилітають міжнародними рейсами, а трохи далі по ходу руху. Саме там пасажирів зазвичай чекають зустрічачі, а таксисти починають пропонувати свої послуги. Судячи з руйнувань, основна сила вибухової хвилі поширювалася вгору і з боків - туди, де стояло найбільше людей. Розташовані поряд кіоски розбиті, але в цілому загальна площа руйнувань порівняно невелика. Основна ударна сила була спрямована в натовп зустрічаючих.

В аеропорту продовжують працювати слідчі і криміналісти. Місце теракту відгороджене від решти частини "Домодєдово" спеціальними щитами, туди нікого не пускають.

За матеріалами: Вести

Зараз ви читаєте новину «Слідчі встановили точне місце вибуху в "Домодєдово" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі