четвер, 04 травня 2023 16:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти викрадають цивільних. "Шиють" підготовку терактів

Окупанти викрадають цивільних. "Шиють" підготовку терактів
На окупованій частині Запорізької області продовжуються викрадення цивільних мешканців. Фото: Getty Images

На окупованій частині Запорізької області продовжуються викрадення цивільних мешканців та звинувачення їх нібито в підготовці терактів.

Зокрема, загарбники на камеру "знаходять" схрони зі зброєю та вибухівкою, які попередньо самі ж організовують. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці ранкової "бавовни" в Мелітополі

"Потім на вулиці хапають мешканців ТОТ – люди навіть не розуміють, в чому справа. Далі вибивають зізнання в підготовці до теракту – і звітують про це в своїх помийках", – написав мер.

Він наголосив, що росіяни не можуть перемогти на фронті, тож використовують звичну тактику.

"Мстяться за свої поразки беззахисним цивільним на окупованій території", – додав Федоров.

У захоплених районах Запорізької області загарбники нарощують контрдиверсійні заходи, оскільки не можуть виявити партизан. Окупанти посилили перевірки на блокпостах. Зокрема, в людей перевіряють телефони на предмет передачі Силам оборони розвідувальних даних.

За час окупації Мелітополя Запорізької області російські загарбники викрали понад тисячу мешканців міста. Більшість з них досі перебувають у полоні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти викрадають цивільних. "Шиють" підготовку терактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі