понеділок, 04 липня 2022 08:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вгатили по Миколаївщині: Кім розповів про наслідки обстрілів

Окупанти вгатили по Миколаївщині: Кім розповів про наслідки обстрілів
Пошкоджено присадибні ділянки, відбулося займання на полях. Фото: ДСНС

Російські окупанти вчора знову обстрілювали Миколаївщину. У Баштанському районі 3 липня обстріли лунали в селищі Березнегувате й селі Лепетиха Березнегуватської громади.

Тривають обстріли сіл на лінії розмежування. Інформацію щодо потерпілих і пошкоджень уточнюють, заявив 4 липня голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Близько 23:00 обстрілів зазнала також Широківська громада. Зранку, близько 10:00, на території Куцурубської громади в селі Дніпровське внаслідок ворожого обстрілу зруйновано два житлових будинки, інші будинки й будівлі пошкоджені. З 13:30 до 14:00 фіксували обстріли селища Засілля та за межами населених пунктів Первомайської громади. Пошкоджені присадибні ділянки, відбулося займання на полях", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни перекинули на південь 17 вагонів із боєприпасами

Після 14:00 у неділю були також обстріли села Степове Воскресенської громади. Там окупанти пошкодили будівлю церкви.

У Вознесенському й Первомайському районах день і ніч минули відносно спокійно, додав Кім.

2 липня російські окупанти вкотре обстріляли низку мирних населених пунктів Миколаївської області. Є загиблі й нові руйнування.

1 липня окупанти обстріляли Баштанський і Миколаївський райони Миколаївщини. Поранені 14 людей. Дітей серед них немає. Усіх постраждалих доправили в медичні заклади.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вгатили по Миколаївщині: Кім розповів про наслідки обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі