четвер, 29 червня 2023 14:03

"Окупанти скажено тероризують дітей": Федоров розповів про нові злочини росіян

"Окупанти скажено тероризують дітей": Федоров розповів про нові злочини росіян
Російські загарбники посилюють терор на захоплених територіях. Фото: gettyimages.com

Після вбивства у Бердянську двох підлітків за проукраїнську позицію російські окупанти почали скажено тероризувати дітей на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

Однак, спротив населення там зростає, як би ворог не намагався його зламати. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Так, за його словами, у Мелітополі росіяни перевіряють телефони підлітків, шукають підписки на українські медіа та офіційні канали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підвищений рівень озвірілості": у Токмаку окупанти рвуть українські паспорти

"Викликають батьків до комендатури та погрожують репресіями. За проукраїнську позицію дітей депортують цілими сім'ями. І якщо раніше відправляли пішки до Запоріжжя, що було спасінням, то сьогодні ‒ вивозять до РФ", ‒ зазначив Федоров.

Шукають окупанти й українських патріотів серед дорослих.

"Днями мелітопольці спостерігали чергову розправу над патріотом. За гасло "Слава Україні" російські військові тягли його вулицею та били прикладом автомата. Але як би рашисти не намагались знищити спротив наших людей, він тільки зростає. І чим ближче герої з ЗСУ підходитимуть до Мелітополя, тим більше сюрпризів варто очікувати від партизан", ‒ додав Федоров.

Російські окупанти заявили, що "ліквідували двох проукраїнських терористів" у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області. Представник загарбників на захопленій частині Запорізької області Володимир Рогов назвав ім'я одного з них. Це 16-річний Тигран Оганесян, якого росіяни тримали в полоні.

Пізніше стало відомо, що російські снайпери вбили 16-річних підлітків Тиграна Оганесяна та Микиту Ханганова в окупованому Бердянську.

Зараз ви читаєте новину «"Окупанти скажено тероризують дітей": Федоров розповів про нові злочини росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі