понеділок, 04 квітня 2022 11:53

Окупанти обкладають матами обіцяні Путіним медалі і гроші - перехоплена розмова

Окупанти обкладають матами обіцяні Путіним медалі і гроші - перехоплена розмова
Військово-політичне керівництво Росії відправляє своїх військових в Україну як "гарматне м'ясо". Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Російські військові відмовляються від медалей "ветерана спецоперації", які нещодавно придумав президент-агресор Володимир Путін. Єдине, чого вони бажають, це вирватися з України й лишитися в живих.

Про це йдеться у нових розмовах окупантів, які перехопила Служба безпеки України.

"Ветеран? Їб*в я всі ці медалі. Нам тут медалей наобіцяли... "Ви кожен отримаєте медаль, і за це ще гроші", а я говорю: ідіть ви всі, нах*й. Везіть мене додому. Мені, нах*й не потрібні ваші медалі", – говорить загарбник своїм друзям з РФ.

Окупант скаржиться, втомився від життя "у підземеллі". Визнає, що під натиском українських захисників рашисти вимушені постійно ховатися в укриттях.

"Я приїду – можу на цвинтарі працювати. Живу 2 м під землею", - додав російський солдат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти радіють, що стріляють у дітей та їдять собак - перехоплена розмова

За його словами, в молодших загарбників від постійних бойових дій "кукуха поїхала". Та й сам він уже не може чути звуків вибухів:

"Я на кожен шорох реагую. Щось пролітає – одразу ховаюся. На новий рік – жодних салютів! Я будь-якого шороху боюся".

Єдине, чого він чекає зараз – мирної угоди між Україною та Росією.

Обережно, розмова містить ненормативну лексику

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 4 квітня орієнтовно становлять понад 18,3 тис. осіб. Також окупант і надалі "позбувається" техніки. Остаточні дані уточнюють. Підрахунок ускладнений високою інтенсивністю бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обкладають матами обіцяні Путіним медалі і гроші - перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі