вівторок, 03 травня 2022 12:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нелегально вивозять зброю з України: їх затримують у Росії

Окупанти нелегально вивозять зброю з України: їх затримують у Росії
Росіяни нелегально вивозять зброю з України. Фото: usionline.com

На контрольно-постових пунктах у Росії регулярно затримують військових, які нелегально провозять зброю та боєприпаси з України.

Росіяни мали намір використовувати зброю в особистих цілях або продати. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк у Telegram.

"З березня цього року на контрольно-постових пунктах Південного та Північнокавказького федеральних округів РФ регулярно затримуються військовослужбовці, які нелегально провозять зброю та боєприпаси з України", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові РФ не хочуть воювати в Україні: цілими ротами відмовляються їхати

За словами Цимбалюка, переважно це солдати 58-ї загальновійськової армії військової частини №47084, що розташована на Владикавказі.

Журналіст додав, що за наявними даними, командування цих військових частин не перешкоджає вивезенню зброї та боєприпасів на територію РФ.

Збройні сили Росії мають "великі проблеми" з медичним забезпеченням на території України. Окупанти переконані: якщо солдат в Україні отримав поранення, найімовірніше, він буде мертвим, повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

Журналіст також розповів, що російські десантники більше не "еліта" армії країни-агресорки. Причина тому - поразки на війні проти України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нелегально вивозять зброю з України: їх затримують у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі