неділя, 18 червня 2023 06:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти 43 рази вдарили з авіації по Україні й отримали відповідь

Окупанти 43 рази вдарили з авіації по Україні й отримали відповідь
Українські війська знищують позиції росіян. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулої доби російські загарбники завдали 43 авіаційних та чотирьох ракетних ударів по Україні.

Здійснили також 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це вранці 18 червня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація змінилася: експерт розповів про цілі ЗСУ під Бахмутом

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ йдеться у повідомленні.

Водночас авіація сил оборони України за минулу добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу противника. Українські захисники знищили два зенітних ракетних комплекси.

Окрім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили три пункти управління, два райони зосередження живої сили. А також п'ять складів боєприпасів ворога та три артилерійських підрозділи на вогневих позиціях.

Збройні сили України 17 червня продовжували контрнаступальні дії щонайменше на чотирьох дільницях фронту.

Зокрема, українські війська завдавали локальних наземних ударів на захід і на південь від Кремінної Луганської області. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Окупанти 43 рази вдарили з авіації по Україні й отримали відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі