пʼятниця, 15 квітня 2022 08:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти влаштували пекельну ніч на Луганщині: є загиблі й поранені

Окупанти влаштували пекельну ніч на Луганщині: є загиблі й поранені
У Рубіжному протягом місяця тривають позиційні вуличні бої. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Минулої доби російські окупанти 24 рази обстріляли будинки та інфраструктуру Луганщини.

Двоє людей загинули, повідомив 15 квітня керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Іще двох поранили.

"Йдеться про вогонь, відкритий ворогом по житлових кварталах та об'єктах інфраструктури, та аж ніяк не про бойові дії. П'ять разів росіяни цілили по домівках кремінян, ще чотири - лисичан. Внаслідок артилерійського обстрілу 37-річний житель Кремінної зазнав проникаючого осколкового поранення спини. Знищено та пошкоджено 12 будинків, технічних і промислових споруд", - написав він у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти спалили в Рубіжному цілий квартал

14 квітня в Сіверськодонецьку при спробі пограбування зачиненого магазину затримали чотирьох місцевих жителів. В області зафіксували шість фактів незаконного заволодіння транспортними засобами. За будь-яку спробу мародерства на території області винні понесуть кримінальну відповідальність.

У Рубіжному протягом місяця тривають позиційні вуличні бої.

"Деякі сумні новини ми отримуємо, лише коли свідку події вдається вирватися із рук загарбників. Вчора стало відомо, що ще в березні місцевий житель зазнав поранень, після чого був вивезений невідомими особами в бік Сватового. Втратив багато крові та через дві доби помер", - ідеться у повідомленні.

За минулу добу українські захисники відбили вісім атак ворога на території Донецької й Луганської областей. Також знищили чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти й артилерійську систему противника.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти влаштували пекельну ніч на Луганщині: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі