неділя, 01 листопада 2020 16:03

Одесит на викраденому BMW травмував пасажирку автобуса

Одесит на викраденому BMW травмував пасажирку автобуса
Викрадач BMW вчинив ДТП з автобусом. Фото: патрульна поліція Одеської оласті

Ранком неділі в Одесі 35-річний чоловік не впорався з керуванням BMW та вчинив на ньому ДТП з постраждалою.

Винуватець аварії перебував за кермом викраденого автомобіля, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Одеської області.

Ранком неділі до поліції надійшло повідомлення, що невідомий чоловік, погрожуючи фізичним насильством, відібрав ключі у водія BMW на розі вулиць Грецької і Рішельєвської.

Невдовзі патрульні помітили вказаний автомобіль біля залізничного вокзалу. На вимогу копів зупинитися, викадач не відреагував, натомість збільшив швидкість руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піймали неповнолітнього, який викрадав автомобілі

На вулиці Середньофонтанській злодій не впорався з керуванням і врізався в міжміський автобус. У результаті аварії в лікарню доставили пасажирку автобуса та 35-річного викрадача BMW.

Відтепер викрадачів автомобілів не штрафуватимуть, а садитимуть до в'язниці від трьох до п'яти років. Це передбачає закон, який підписав Володимир Зеленський 22 вересня.

Міра покарання залежитиме від вартості автомобіля. Якщо транспортний засіб коштує від 105 100 до 262 750 гривень, злочинцю встановлять покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років і конфіскують майно.А якщо вартість машини перевищуватиме 262 750 гривень,то посадять на 8 -12 років.

Зараз ви читаєте новину «Одесит на викраденому BMW травмував пасажирку автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі