вівторок, 16 серпня 2022 16:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріли й викрадення – поліція показала злочини росіян на Херсонщині
5

Показали злочин росіян на Херсонщині
Фото: facebook.com/khersonpolice.official
Показали злочин росіян на Херсонщині
Показали злочин росіян на Херсонщині
Показали злочин росіян на Херсонщині
Показали злочин росіян на Херсонщині

Російські окупанти обстріляли шість населених пунктів Херсонської області.

За минулу добу поліція відкрила 20 кримінальних проваджень щодо російських злочинів в області, повідомляє поліція Херсонської області.

"Вдень і вночі російські війська обстрілювали Херсонщину. Під ворожим прицілом опинилися села Осокорівка, Іванівка, Ольгине, Миколаївка й селище Архангельське. Пошкоджень зазнали приватні будинки, поранено місцевих жителів", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська розвідка повідомила, де засіла ФСБ

О 4:30 росіяни касетними снарядами обстріляли село Новопавлівка. Постраждалих серед людей немає. Під снарядами загинула велика рогата худоба.

У Херсоні російські військові захопили в полон волонтерку. У Каховському районі викрали керівника комунального підприємства.

"У Херсоні в мікрорайонах Таврійський і ХБК військові російської армії захопили два приміщення банку. Окупанти заволоділи матеріальними активами й готівкою, яка була у сховищі й сейфах", – ідеться в повідомленні.

Захопили також приміщення державної установи. Зараз там перебувають представники так званого правового департаменту Херсонської обласної адміністрації окупаційної влади РФ.

У Горностаївській громаді окупанти викрали авто центру первинної медико-санітарної допомоги.

У місті Олешки російські військові вдерлися до приватного будинку. Викрали там усе майно, завантажили його на автомобіль "Урал" і вивезли в невідомому напрямку.

Російські окупанти захопили станції телекомпанії "Норма-4" в місті. Росіяни намагаються перехопити контроль над мережею кабельного телебачення та інтернету.

Також окупанти тероризують населення нічними обшуками.

Тим часом Збройні сили України вчергове вдарили по Антонівському мосту в Херсоні.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли й викрадення – поліція показала злочини росіян на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі