понеділок, 18 квітня 2022 11:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Кремінної: показали фото наслідків
5

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

18 квітня рятувальники ДСНС загасили масштабну пожежу в Кремінній і ліквідували загоряння будинку в Лисичанську на Луганщині.

Також у Кремінній вогнеборці приборкали чисельні пожежі в житловому секторі та загоряння хвойної підстилки, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Сьогодні з ночі пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС гасили в місті масштабну пожежу на території спорткомплексу "Олімп". Вже зранку 18 квітня вогнеборці ліквідовували займання житлового будинку в Лисичанську", - написав він у Тelegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війська РФ занепокоєні, що поки не можуть повністю взяти Маріуполь – розвідка Британії

Упродовж 17 квітня рятувальники загасили десятки загорянь квартир в багатоповерхівках у Сіверськодонецьку. У Рубіжному внаслідок обстрілів сталося руйнування декількох житлових будинків, додав Гайдай.

Черговий ракетний обстріл був і по Краматорську на Донеччині. Ворог вдарив по житлових кварталах міста. Наслідки ліквідовують комунальники.

Кому необхідна допомога з перекриттям вікон, звертайтесь до контакт-центру Краматорська. Телефон: 0(99) 099 15 05.

Снаряди росіян поцілили по нещодавно відбудованому спорткомплексу "Олімп" у Кремінній вранці 18 квітня. Його оновлювали за програмою Велике будівництво. Там зазвичай тренувалися представники олімпійської збірної України. За попередніми підрахунками, площа пожежі внаслідок обстрілу становить 2,4 тис. кв. м.

Пізніше стало відомо, що в Кремінну зайшли російські окупанти. У місті тривають вуличні бої. Евакуація неможлива.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Кремінної: показали фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі