понеділок, 18 квітня 2022 07:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Тренувалися олімпійці: росіяни вдарили по новому спорткомплексу "Олімп" у Кремінній
5

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Уранці 18 квітня на Луганщині снаряди росіян поцілили по об'єктах спортивної інфраструктури.

Ворог вдарив по нещодавно відбудованому за програмою Велике будівництво спорткомплексу "Олімп" у Кремінній, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Артилерійські обстріли Кремінної тривали упродовж 17 квітня та вночі стали частішими та потужнішими. Відбулося займання сімох житлових будинків, господарчих споруд, лісової підстилки.

Декілька годин тому снаряди росіян поцілили, зокрема, по нещодавно відбудованому спорткомплексу "Олімп", де зазвичай тренувалися представники олімпійської збірної України. За попередніми підрахунками, площа пожежі становить 2,4 тис. кв. м. Рятувальники на місці. Намагаються локалізувати полум'я, бо поряд розташований лісовий масив", - написав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали зрадницю, яка передала дані про розташування ЗСУ

Внаслідок обстрілів постраждали житлові масиви й в Рубіжному. З-під завалів трьох будинків евакуювали семеро місцевих жителів. Двох травмованих доправили до лікарні в Сіверськодонецьку.

Російські загарбники вкотре обстріляли Золоте. Є загиблі:

"Щонайменше двоє вбитих російською армією та четверо постраждалих осіб внаслідок обстрілу міста Золоте. Пошкоджені ще декілька будинків в цьому населеному пункті. Ще два будинки спалахнули в Комишувасі Попаснянської територіальної громади".

Жителів Луганської області закликають евакуюватися в безпечні місця в інших регіонах України, поки це ще можливо.

Сергій Гайдай попросив українців відповідальніше ставитися до свого життя і покинути територію, де ведуться бої. На думку глави адміністрації, саме від людей залежить, як швидко українські захисники впораються з російськими окупантами.

Зараз ви читаєте новину «Тренувалися олімпійці: росіяни вдарили по новому спорткомплексу "Олімп" у Кремінній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі