неділя, 20 серпня 2023 14:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Чернігова: Чаус розповів, що відбувалося у драмтеатрі

Обстріл Чернігова: Чаус розповів, що відбувалося у драмтеатрі
У драмтеатрі Чернігова не проходила виставка дронів. Фото: МВС

Під час обстрілу Чернігова найбільше постраждали люди, які проходили біля драмтеатру.

Учасники заходу всередині театру були в укритті, сказав глава області В'ячеслав Чаус в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

У драмтеатрі проходила не виставка дронів, як повідомляли раніше, а закритий захід. Слідчі з'ясовують обставини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по Чернігову: показали моторошне відео руйнувань

"Організатори звернулися з листом, що вони будуть проводити закриту зустріч представників бізнесу і волонтерів. Попросили нас забезпечити охорону громадського порядку та медичне чергування. Цей захід не передбачав залучення глядачів. Зараз по цьому питанню тривають слідчі дії, слідчі встановлять всі обставити", – розповів Чаус.

За його даними, сторонніх відвідувачів у драмтеатрі у момент удару не було.

"Спрацював сигнал повітряної тривоги, організатори і учасники спустилися в укриття, перебували там до завершення повітряної тривоги. Тобто вони були в укритті, коли в театр прилетіла ракета. Серед учасників дуже мало постраждалих. Більшість постраждалих – це саме люди, які знаходилися і проходили поруч, проїжджали на транспорті", – сказав очільник ОВА.

Російські терористи вдень 19 серпня завдали ракетного удару по Чернігову, ракета влучила у центр міста. Внаслідок обстрілу загинуло сім осіб.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Чернігова: Чаус розповів, що відбувалося у драмтеатрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі