субота, 24 січня 2015 15:04

Обстріл бойовиками житлових кварталів Маріуполя кваліфікований як теракт - прокуратура

Обстріл бойовиками житлових кварталів Маріуполя кваліфікований як теракт - прокуратура
Фото: 0629.com.ua

Прокуратура Донецької області кваліфікувала артобстріл житлових кварталів Маріуполя як терористичний акт, хід розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Донецької області. Про це повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт). У повідомленні констатовано, що бойовики цілеспрямовано використовували зброю проти проти мирного населення міста Маріуполя.

"Місце обстрілу знаходиться на значній відстані (понад 20 км) від території, де відбуваються бойові дії в районі аеропорту м. Донецька. Маючи достовірну інформацію про те, що в цьому районі знаходяться лише цивільні особи, терористи нанесли декілька прицільних ударів по мирним мешканцям", — пояснили у прес-службі.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, о 09.25 бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт — з реактивних систем залпового вогню "Град" вони обстріляли східну околицю Маріуполя. За останніми даними, 16 людей загинули, 83 поранених.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл бойовиками житлових кварталів Маріуполя кваліфікований як теракт - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі