вівторок, 12 травня 2015 08:16

Ніч на всіх напрямках фронту минула під канонади ворожої зброї

Ніч на всіх напрямках фронту минула під канонади ворожої зброї
Фото: news.pn

Без суттєвих змін залишається ситуація на cході нашої держави. 11 травня з 18.00 години бандити в ході обстрілів позицій українських військ знову використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку загарбники гатили зі 120-міліметрових мінометів по Опитному, Водяному, Пісках. По шахті Дутовка били зенітна установка та танк. Снаряди від танків та 152-мм гармат і міни, випущені бандитами, падали в населеному пункті Авдіївка. По Мар'їнці стріляв снайпер.

Не довго протрималося затишшя і на Маріупольському напрямку. Тут злочинці використали мало не весь свій наявний арсенал. Гатили і з самохідних артилерійських установок, і з 120- і 82-мм мінометів, застосовували гранатомети і стрілецьку зброю. Та отримавши адекватну відповідь, п'ять разів просили перемир'я.

На Луганському теж було не спокійно. Стріляли злочинці з мінометів великих калібрів, гранатометів та стрілецької зброї по Станиці Луганській , Щастю,
По Ленінському та Лозовому загарбники стріляли з великокаліберних кулеметів.

Люди на окупованих територіях стомилися від безчинств терористів. Побачивши, як виглядає так званий "Руський мір" насправді, вони з надією дивляться у бік України. Так, нещодавно, на сайті міської адміністрації Антрациту з'явилося звернення до влади України з проханням прийняти під свою опіку. Щоправда, протрималося воно там щонайбільше 15 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Ніч на всіх напрямках фронту минула під канонади ворожої зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі