середа, 26 квітня 2017 16:28

Невідомі обстріляли рейсові автобуси

Невідомі обстріляли рейсові автобуси
Невідомі обстріляли на маршруті два рейсові автобуси. Фото - Йосип Дяків

26 квітня близько 6.00 невідомі обстріляли автобус "ЛАЗ", який виконував рейс за маршрутом Дрогобич-Сторона. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Подія трапилася між селами Нагуєвичі та Уріж Дрогобицького району Львівщини. Стріляли із мікроавтобуса Mercedes Sprinter синього кольору.

Правоохоронці встановили, що пошкоджено бокове вікно автотранспорту. В цей час в автобусі перебував лише водій, він не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникові загрожує до 3 років в'язниці.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та його місцеперебування. Призначено експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці обстрілюють міські автобуси

Це уже другий обстріл автобуса за останню добу. Ввечері 25 квітня близько 20:30 під час здійснення останнього рейсу з Дрогобича, у селі Підбуж пролунав постріл у лобове скло іншого автобуса того ж перевізника. Про це повідомили на сторінці громадської організації "Варта 1" в Facebook.

Як розповів у коментарі виданню Leopolis керівник транспортного підприємства "МКП "Транс-екіпаж", в рейсові автобуси якого стріляли, його підприємство отримало на конкурсі право обслуговувати маршрут "Дрогобич – Сторона". До конкурсу їздили арендовані у підприємця автобуси "Стрийського АТП". На його думку, до обстрілів, причетне підприємство-конкурент.

"Коли я отримав право їздити, то випустив на маршрут свої "ЛАЗи". Однак фізична особа, яка їздила на маршруті раніше, продовжила також їздити чотирма автобусами, хоча має дозвіл лише на один автобус за маршрутом "Дрогобич-Підбуж". Я звертався і в транспортну інспекцію, і поліцію, і в обласну та районну адміністрації з проханням відреагувати, щоб я міг законно працювати на даному маршруті. Поліція та інспекція складають протоколи та акти на ці транспортні засоби, але реального результату немає. Так триває вже понад місяць", – розповів Йосип Дяків.

Рейсовий автобус, що прямував з Джанкоя в Керч, був обстріляний невідомими. Ніхто з пасажирів не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі обстріляли рейсові автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі